ТЕДИ РУСЕВА – ТИАРА ЗА ВЪЛШЕБСТВАТА НА ЗАЙН И ТАЙНАТА НА ЧИСЛОТО 7

След като ви запознахме с илюзиониста Зайн ви представяме и нежната половинка от дуото Зайн и Тиара.
Тя се казва Теди Русева и е наследница на композитора на химна на град Бургас “Бургаски вечери” Иван Коларов. Разбира се, от ранна детска възраст артистизмът си личи и тя проявява талант в пеенето, танците, приложните и изящни изкуства. Работи на най-добрите сцени в България, както и в хотели в Истанбул като асистентка на илюзиониста Зайн. Завършва актьорско майсторство в НБУ. Снима се в множество музикални клипове, филми и сериали, режисира и монтира късометражни филми. Работи като модел. Пише статии и романи. След участието си в “Пееш или лъжеш” се занимава и с музика. Част е от театър БХАЛГ от ноемри 2016г, където играе в пиесите”19:11″и”ФИЛМ”, а през 2017г изпълнява функцията на основен отговорник за представянето на БХАЛГ по време на фестивала”Океан от любов”.
“Винаги съм знаела, че трябва да съм на сцена! Като водеща, певица, актриса или асистентка или в случая като всичко това, но не съм си представяла, че мога да правя нещо друго с живота си.Гордея се, че последвах тази мечта и че хората до мен също повярваха в нея” споделя Теди.
Със Зайн се запознава в гимназията през 2005г., но до 2011 са само приятели и съученици, докато на шега не започват да работят заедно.Зайн организира “Национален фестивал на изкуствата” и това е началото на всичко.
През годините не са спирали да работят заедно на български и чуждестранни сцени, освен когато Зайн заминава за Макао.По това време Теди завършва актьорско майсторство като в дипломния си спектакъл партнира на Цветана Манева.

Прочетете цялата статия тук
UNICONBG.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *