Бургаският маг Зайн скри топката на сценаристите на Слави

05 Март 2020, Четвъртък, 21:01 ч.Автор: Флагман.Бг

Брачната халка на Драго Попов изчезна от ръката му се появи в часовник, затворен в три кутии

Бургаският илюзионист Йордан Янев Зайн скри топката на сценаристите на Слави Трифонов. Младият маг бе поканен като гост в „Шоуто на сценаристите“, за да разкаже за себе си и предстоящото си турне в България. Както е известно, през 2018 година той представи магичния си спектакъл „Вълшебствата на Зайн“ в най-големите български градове. В София бе аплодиран от самия Астор, а през 2019-та бе обявен за илюзионист на годината.

Първи уменията на Зайн реши да изпробва Драгомир Петров. От цял албум с рисунки той тайно си избра една зелена рибка и беше истински изумен, когато магът го накара да отвори малка кутия, в която имаше една-единствена рисунка – на същата зелена рибка.
След това Александър Вълчев мислено си избра една карта от разстлано пред него тесте. Зайн събра картите и ги цепи точно на картата, която Вълчев си беше избрал.
Но най-впечатляващ бе фокусът, в който магът направи така, че сватбената халка на Драгомир Попов изчезна от ръката му и се появи във вътрешността на часовник, затворен в три кутии, една в друга, като последната бе завързана и с панделка.

“Зайн ни скри топката, драги зрители, възкликна сценаристът Филип Станев. Искам да ви кажа, че този илюзионист си струва да бъде гледан и да се ходи на неговите спектакли. Много е добър! Скри пръстена на Драго, разкри картата на Сашо. Той го направи пред нас, на живо, и ние ви гарантираме, че няма никакъв телевизионен монтаж“, добави той в край на предаването.

След огромния успех на спектакъла „Вълшебствата на Зайн“, бургаският илюзионист тръгва на второ национално турне. Този път той ще обиколи 16 града, където ще представи на публиката невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм , с който ще надникне директно в личното съзнание на гостите.

Зайн обещава, че това ще бъде един истински пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на повече от час и половина, които минават като миг, той ще демонстрира над 30 зашеметяващи илюзии.

С това ”Вълшебствата на Зайн” ще изпревари всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от един-единствен илюзионист. В градовете, където е гостувал с първия си спектакъл, ще повтори представлението Зайн е обещал и нови фокуси, с които да задоволи верните си фенове, които се връщат да гледат шоуто.

Цялото участие на Зайн вижте тук:

Ето и градовете, в които ще се проведе спектакълът:  

1. САНДАНСКИ – 26 МАРТ ДОМ НА КУЛТУРА
2. ДУПНИЦА – 28 МАРТ ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР НЕВЕНА КОКАНОВ
3. САМОКОВ – 30 МАРТ СПОРТНА ЗАЛА САМОКОВ
4. АСЕНОВГРАД – 4 АПРИЛ НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ ”РОДОЛЮБИЕ 1875”
5. ХАСКОВО – 6 АПРИЛ ОБРАЗЦОВО НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ ”ЗАРЯ-1858”
6. СВИЛЕНГРАД -8 АПРИЛ СПОРТНА ЗАЛА ГР.СВИЛЕНГРАД
7. КАЗАНЛЪК -14 АПРИЛ ДОМ НА КУЛТУРАТА ”АРСЕНАЛ”
8. ХИСАРЯ -18 АПРИЛ НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ ”ИВАН ВАЗОВ-1904”
9. ЯМБОЛ – 21 АПРИЛ СПОРТНА ЗАЛА ”ДИАНА”
10. СОФИЯ – 23 АПРИЛ И 24 АПРИЛ ТЕАТРО
11. БУРГАС -13 ОКТОМВРИ 2020 ЗАЛА ДНА
12. ПЛОВДИВ -15 ОКТОМВРИ ЗАЛА ”СИЛА”
13. СМОЛЯН -16 ОКТОМВРИ РОДОПСКИ ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ”НИКОЛАЙ ХАЙТОВ”
14. ВЕЛИКО ТЪРНОВО -18 ОКТОМВРИ ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА

Източник FLAGMAN.BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *