Магичният спектакъл “Вълшебствата на Зайн” идва в София!

Преди време ви запознахме с българският илюзионист Йордан Янев- Зайн и неговите пътешествия из Азия.

Неговото турне с магичния спектакъл “Вълшебствата на Зайн” протича с шеметен успех! Мотото му ”Остани в България. Промени България” и идеята зад спектакъла, че и в България младите могат да успеят, е затвърдена от небивалия интерес из цялата страна.

Спектакълът във всеки един от градовете, които Зайн и екипът му посещават, преминава пред препълнена зала и много щастливи хора, изпълнени с чувството, че магията съществува. Няма как да е иначе, тъй като Зайн демонстрира ефекти, които граничат с невъзможното и оставят смаяни дори най-големите скептици.

Кърпички танцуват в ръцете на хора от публиката, асистентката му Тиара се усуква, докато талията ѝ стане 3 сантиметра, гигантска пеперуда лети из сцената, обляна от сапунени мехури, осветени в приказна светлина. Освен това стотици рози разцъфват на сцената, които след това Зайн раздава на дами от публиката. Приказката е пълна!

59708

Най-невероятното е, когато Йордан Янев – Зайн вдига на напълно случаен принцип хора от публиката и започва да им чете мислите, да познава кога са родени и да отгатва имена на хора, за които си мислят. На въпроса ни дали тук има нещо повече от просто фокус, Зайн само загадъчно се усмихва.

59711

Публиката остава без ума и дума, когато Зайн успява да предскаже числата от импровизираната лотария – числа, които публиката измисля, без той да се опитва да им внушава абсолютно нищо.

След шоуто можете да се отбиете в магическия магазин, специално изграден за посетителите, от който можете да си купите лесен фокус, с който да забавлява своите приятели. Но не си мислете, че вече сме ви разкрили всичко, което се случва по време на шоуто, защото изненадите са неизменна част от спектакъла. 

59710

Турнето на Зайн е вече към края си. Остава единствено мега спектакълът, който ще се проведе в София, в театър “Сълза и смях” на 4 декември от 19:30 часа! Ние ще бъдем там, заповядайте и вие!

Източник: http://www.peika.bg/statia/Magichniyat_spektakal_Valshebstvata_na_Zayn_idva_v_Sofiya__l.a_i.104046.html?fbclid=IwAR3XYxkWk6tfCcwH_WeD6cwRo8r3toehuw1u8OnRGd7DvheLAHPnhTANTvI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *